3D-Mapping

If there are an infinite futures possible,

which one would you like to come true?

We denken vaak dat het leven ons overkomt, we hebben geen idee van wat we nu écht willen. Je kan niet alles bepalen, maar met een duidelijk beeld van jouw ideale toekomst, focus je je op de elementen waar jij wél vat op hebt.

Met een 3D-Mapping pluizen we uit wat er in jouw leven speelt, hoe je het liever zou willen en welke acties je kan ondernemen om je leven een duwtje in de juiste richting te geven.

3D-Mapping is een speelse en dynamische coaching, die zowel je brein als zintuigen, je bewuste als onderbewuste aan het werk zet.

HOE VERLOOPT EEN TRAJECT?

Een basistraject omvat drie sessies:

Sessie 1

In deze korte kennismakingsessie ontrafelen we de vraag die jou het meest bezig houdt op dit moment. We boeken een tweede, langere sessie in en je neemt enkele dagen de tijd om de vraag te laten inzinken en eventueel aan te passen.


Sessie 2

In deze sessie van ongeveer twee uur stellen we de 3D-map op en doorlopen we het proces. We boeken een korte eindsessie en je neemt drie weken de tijd om de inzichten te verwerken en eventueel acties te ondernemen.

 

Sessie 3

Na drie weken overlopen we in een korte sessie de eerste resultaten. We bespreken we wat er nodig is om de volgende stappen te zetten.

Kostprijs

Het beschreven basistraject van drie sessies kost 195€, een extra uur kost 65€.

Getuigenissen

Ik heb de 3D mapping ervaren als een laagdrempelige, speelse en visuele methode om naar jezelf te kijken.

Het was voor mij een aangename manier om de tijd te nemen, innerlijke vragen naar de oppervlakte te brengen. De sessie die ik volgde heeft meer nieuwe dingen onder mijn aandacht gebracht dan ik had verwacht. De coaching van Katrien is warmhartig, to the point en professioneel. Een aanrader!

Vincent

Katrien en ik gingen aan de slag met een case uit mijn werksituatie. Ik werd ontvangen in een warme, hartelijke sfeer in een prachtige setting. Tijdens een aangenaam intakegesprek plozen we de vraag verder uit.

De werksessie zelf vond ik een echte eye opener. Aan de hand van voorwerpen kreeg ik een veel beter beeld op de situatie zoals ik ze ervaarde en welke emoties daarmee gepaard gaan.

De vervolgoefeningen brachten inzicht in welke stappen ik kon zetten om de situatie te veranderen. Ook dit werd weer heel aanschouwelijk gemaakt aan de hand van voorwerpen, deze verleggen en de relatie tussen de objecten benoemen.

Door de sessie voelde ik me steviger in mijn schoenen staan om de case aan te pakken. Door de voorwerpen bleef de werksessie lang ‘hangen’ en kan ik nog steeds met de inzichten aan de slag.

Katrien modereert de sessie op een heel prettige manier. Door open vragen te stellen, laat ze je zelf je eigen inzichten ontdekken. Met leuke opdrachten brengt ze je steeds dichter bij het formuleren van oplossingen.

Kortom: een echte aanrader!

Judith

Dankzij de creatieve methodiek van 3D mapping kwam ik tot inzichten zodat ik aan de slag kon met concrete acties op de werkvloer. Katrien begeleidt dit proces als een zachte coach die je regelmatig een spiegel voorhoudt zodat je zin hebt om ermee aan de slag te gaan. Falen mag, bijleren verzekerd!

Veerle