Over mij

25 jaar op de teller

Hallo, ik ben Katrien Wijns. Ik heb 25 jaar werkervaring op de teller als projectwerker, projectcoördinator en leidingevende, vooral in de non-profit sector. Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en freelance coach en host. Enthousiast, geëngageerd, empatisch en kritisch, zo benoemen voormalige collega’s en partners me.

De host in mij

In mijn werk volg ik de principes van Art of Hosting and Participatory Leadership en SALT. Ik begeleid met zachte maar zekere hand, zorg voor veiligheid én uitdaging. Vrijheid en gelijkwaardigheid zijn mijn leidraad. Je bent vrij om deel te nemen en je zeg te doen. Jouw aanwezigheid en stem zijn even belangrijk als die van de ander.

De coach in mij

Voor mij is coachen in de eerste plaats de juiste vragen stellen. De antwoorden heb je zelf, jij bent de expert over jouw leven en werk. Uiteraard deel ik ook mijn kennis en ervaringen waar relevant en gewenst. De basismethodiek is 3D Mapping, klik hier voor meer info.

Neem contact op en samen bespreken we wat ik voor jou en/of je team kan betekenen. Of het nu een halve dag is of een heel traject.